Privacy statement De Parkstraat

Inleiding

De Parkstraat neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@deparkstraat.nl.

Wie is De Parkstraat?

De Parkstraat is de vennootschap onder firma VOF Stolk, kantoorhoudende te (1791 CB) Den Burg aan Parkstraat 22, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 50207008.

De Parkstraat is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Parkstraat de verwerkingsverantwoordelijke.

Hoe gebruikt De Parkstraat jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor De Parkstraat persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens De Parkstraat voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door De Parkstraat worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie

Doeleinde:

Financiële administratie

Gegevens:

Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC), Openstaande saldo

Grondslag:

Wettelijke verplichting

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Doeleinde:

Beheer van bestellingen

Gegevens:

NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Bestellingnummer, Klantnummer

Grondslag:

Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Doeleinde:

CRM

Gegevens:

Naam, Gebruiksnaam, E-mailadres, Locatie, Bestelgeschiedenis, Social media account, Browser, OS, User ID, Telefoonnummer, Profielfoto

Grondslag:

Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang:

Commercieel belang

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Doeleinde:

Sollicitatie

Gegevens:

Naam, Gebruiksnaam, E-mailadres, Locatie, Bestelgeschiedenis, Social media account, Browser, OS, User ID, Telefoonnummer, Profielfoto

Grondslag:

Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang:

Commercieel belang

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Marketing

Doeleinde:

Social media marketing

Gegevens:

Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Social media account

Grondslag:

Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang:

Commercieel belang

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

De Parkstraat heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt. .

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij De Parkstraat over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij De Parkstraat. Je kunt verzoeken dat De Parkstraat je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om De Parkstraat te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van De Parkstraat of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van De Parkstraat te verkrijgen. De Parkstraat zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat De Parkstraat je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door De Parkstraat

Een verzoek kan verstuurd worden naar info@deparkstraat.nl. De Parkstraat zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat De Parkstraat een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien De Parkstraat je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

•             Verwerkers

Het kan zijn dat De Parkstraat verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Wat zijn cookies en hoe gebruikt De Parkstraat ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van De Parkstraat worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van De Parkstraat worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop De Parkstraat je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar info@deparkstraat.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop De Parkstraat jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@deparkstraat.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ons assortiment

prijswijzigingen voorbehouden

Bekijk het hele assortiment Hele assortiment
SNACKS

Kroket

1,60

Frikandel

1,60

Dobben kroket rundvlees 

2,50

Satékroket

2,40

Goulashkroket

2,40

Glutenvrije kroket

3,60

Kroket 40% TX garnalen

3,80

Kroket 40% kalfsvlees

3,60

Kaassoufflé

2,20

Ham-kaassoufflé

2,20

Nasibal

2,20

Bamischijf

2,20

Pikanto

2,60

Kipkorn

2,40

Mexicano

2,80

Braadworst Limburgse

2,40

Loempia

4,80

Berehap met pindasaus

3,25

Eigengemaakte gehaktbal

2,60

Halve kip

6,50

Je snack op een broodje, extra

 1,00

 

Vegetarisch

Bamischijf

2,20

Kaassoufflé

2,20

Groentekroket

2,20

 

BROODJES

Ham of kaas

3,00

Ham en kaas

3,40

Ham, kaas en 2 gebakken eieren

4,95

Huzarensalade

6,20

Tartaar

4,35

met uitjes

Tartaar speciaal

5,25

met uitjes, ei en fritessaus

Broodje gezond

4,80

broodje met ham, kaas, sla, tomaat, ei, komkommer en wortel

Twee gekookte eieren

2,80

Shoarma

6,20

met 2 sauzen

Liever een stokbroodje, plus

1,50

Texmex broodje

5,20

broodje met kaas, sla, komkommer, wortel, tomaat, mexicano, mosterd, ketchup en uitjes

 

BLIKJES FRIS

Cola

2,25

Cola light

2,25

Fanta

2,25

Seven-Up

2,25

Bitter Lemon

2,80

Lipton Ice

2,80

Appelsap

2,75

Fristi

2,75

Chocomel

2,75

Slammers

2,00

Red Bull

3,00